Åter dags för Svea Travels populära Seniorresa till Rhodos, Grekland! Precis som vanligt för våra resor så skiljer de sig ganska mycket från "en vanlig charterresa" då vi fokuserar på att kunna erbjuda en mer personlig reseupplevelse i en mindre grupp där vi har större möjlighet att sätta våra resevänner i centrum. "Senior" är egentligen bara en garant för att vår resa riktar sig till en "vuxen" målgrupp, att vara ung i sinnet kan vi alla vara ändå.

Vi reser ner till Rhodos när klimatet är som bäst och ön som trevligast. Denna gång så bor vi i närheten av Rhodos stad där vi bor på ett klassiskt fint hotell med ett härligt poolområde. Naturligtvis så har vi svenska resecoacher på plats under hela vistelsen.

Som vanligt så skall vi göra några utflykter under vistelsen. De som har varit med på våra Seniorresor till Phuket vet vad vi menar. Vi hoppas att vår sensommarresa till Rhodos skall bli ett trevligt reseminne för dig. Utresa från Stockholm/Arlanda. Eventuellt kan även flyg från Göteborg eller Köpenhamn ordnas.

Vi törs lova dig en reseupplevelse utöver det vanliga, vi har som vanligt två svenska Resecoacher med under hela vistelsen och vi kommer göra allt vi kan för att ge högsta service och erbjuda dig något helt nytt inom resandet...

Platserna är begränsade och till den här resan tar vi max 10 resenärer. Här nedan kan du göra en bokningsförfrågan. Den är INTE bindande utan bara för att vi skall kunna erbjuda resan i turordning.
Direktflyg, Stockholm/Arlanda-Rhodos alt. Köpenhamn/Kastrup-Rhodos t/r inkl. incheckat bagage.
--------------------
Egen direkttransfer Rhodos flygplats-hotellet t/r.
--------------------
Del i Superiorrum  7 nätter på 4 stjärnigt hotell.
--------------------
Frukostbuffé varje morgon på hotellet.
--------------------
Båtutflykt Rhodos östkust inkl. middag.
--------------------
Dagsutflykt till Rhodos landsbygd inkl. lunch.
--------------------
Ö-tur med sol & bad.
--------------------
Svenska resecoacher på plats under hela vistelsen.

Totalpris per person:
10 950:-
(enkelrumstillägg 1 800:-)
Flygtider SAS.
Arlanda-Rhodos , 15/9-2019  
09:10-14:00

Rhodos-Arlanda , 22/9-2019  
15:00-18:00

Kastrup-Rhodos , 15/9-2019  
07:10-11:45

Rhodos-Kastrup , 22/9-2019  
12:45-15:20


Ditt namn

Din e-post

Telefon

Annat


1 person
2 personer
3 personer
4 personer


Bokningsförfrågan:
23 september 2020
1 vecka