Prix dÁmerique! Världens största travlopp avgörs alltid första söndagen i januari. På vår resa ner så blir det mycket god mat, trevligt sällskap och som sagt travsport i världsklass...
Läs mer här.

Svea Travels Seniorresa till Phuket har blivit en klassiker! Vi har varit nere på ön mer än 30 gånger och kan på så sätt garantera en reseupplevelse utöver det vanliga. Vi reser ner i en mindre grupp på max 12 personer. Detta för att kunna säkerställa en mer personlig service och god gemenskap. Den här resan kan vi verkligen rekommendera. Vi har utresor april samt oktober från Stockholm/Arlanda alt. Köpenhamn/Kastrup.
Läs mer här.

Svea Travels Vinterträff är något väldigt speciellt. Under vinterträffen som alltid är första helgen i december så träffas både nya och gamla resevänner. Varje år är det nya resmål, vart bär det av den här gången...
Läs mer här.

Häng med Svea Travel till Amerika! Det här är en reseupplevelse utöver det vanliga. 2 fullmatade veckor där vi åker spårvagn i San Francisco, bor på ranch i Arizona och äter cajunkräftor i New Orleans! Som vanligt har vi våra Resecoacher med under hela resan.
Läs mer här.

November innebär Berlin och Tyskland! Vi går på trav och upplever tävlingarna från en av världens mysigaste och gemytligaste stallrestauranger. Vi hinner med Berlin, kultur och naturligtvis lite historia. Det blir wurstar, pilsner och mycket mer.
Läs mer här.