Prix dÁmerique! Världens största travlopp avgörs alltid första söndagen i januari. På vår resa ner så blir det mycket god mat, trevligt sällskap och som sagt travsport i världsklass...
Läs mer här.

Svea Travels Seniorresa till Phuket har blivit en klassiker! Vi har varit nere på ön mer än 30 gånger och kan på så sätt garantera en reseupplevelse utöver det vanliga. Vi reser ner i en mindra grupp på max 14 personer. Detta för att kunna säkerställa en mer personlig service och god gemenskap. Den här resan kan vi verkligen rekommendera. Vi har utresor april samt oktober från Stockholm/Arlanda alt. Köpenhamn/Kastrup.
Läs mer här.

Under september när vi reser ner till Greklands pärla Rhodos så är klimatet som bäst. Vi bor som vanligt på fint 4 stjärnigt hotell. Vi arrangerar natruligtvis utflykter och aktiviteter när vi är nere och det brukar bli en rolig vecka med många skratt och härliga upplevelser...
Läs mer här.

Svea Travels Vinterträff är något väldigt speciellt. Under vinterträffen som alltid är första helgen i december så träffas både nya och gamla resevänner. Destinationen är "hemlig" fram tills 1 oktober och det är alltid olika resmål. Vi har tidigare bland annat  varit i Örebro, Mälaröarna, Tallinn, Malmö, Karlstad, Göteborg och Köpenhamn. Vart bär det av i vinter? Ja, vem vet?!
Läs mer här.

Häng med Svea Travel till Amerika! Det här är en reseupplevelse utöver det vanliga. 2 fullmatade veckor där vi åker spårvagn i San Francisco, bor på ranch i Arizona och äter cajunkräftor i New Orleans! Som vanligt har vi våra Resecoacher med under hela resan.
Läs mer här.

November innebär Berlin och Tyskland! Vi går på trav och upplever tävlingarna från en av världens mysigaste och gemytligaste stallrestauranger. Vi hinner med Berlin, kultur och naturligtvis lite historia. Det blir wurstar, pilsner och mycket mer.
Läs mer här.