top of page
sderds.png
hitt.png

Att resa med Svea Travel är något helt unikt törs vi lova. Under många år så har vi arrangerat massor med
olika reseupplevelser. Att jämföra oss med "charterresor" kan man inte göra. Det vi erbjuder är något helt unikt. För det första så är vi (Jeanette & Dennis) alltid med på alla resor.

Vi är tillgängliga dygnet runt, vi löser alla möjliga (och oftast även omöjliga) saker som kan uppkomma på en resa. Vi har farit runt på moped i Thailand och ordnat fram ny medicin när någon glömt sin dosett hemma. Vi har fixat och trixat när resenärer kommer till resmålet med "låsta kort" m, m. Oavsett vilket så finns vi med HELA vägen. Vi ser alltid till att erbjuda något helt annat än vad de "vanliga" aktörerna gör och vi kan lova att vi gör det bra, kolla gärna vad tidigare resevänner tyckt .

Vi reser alltid i mindre resegrupper, oftast på max 10-12 personer. Detta gör vi för att kunna säkerställa en hög service och att våra resenärer skall få en unik upplevelse då ni reser med oss. För att vi skall kunna garantera att resorna blir som planerat så är vi alltid med själva på resmålen. Vi gör alltid noggrann research på våra resmål innan vi lägger upp dem i vårt utbud.

En av Svea Travels klassiker är "Seniorresan till Phuket". Just Thailands pärla Phuket har vi besökt mer än 35 gånger vilket borgar för att vi skall kunna erbjuda en resa långt bort från den vanliga chartern.

Vår Amerikaresa är något vi är extra stolta över, där har vi vaskat fram massor med guldkorn.

En annan mycket populär resa är Svea Travels "Vinterträff". En weekendresa som går första helgen i december varje år. Destinationen är ny varje år och våra resevänner brukar med spänning vänta på att den presenteras under hösten.

Oavsett vilken resa du än gör tillsammans med oss så kan vi lova att du kommer få en reseupplevelse utöver det vanliga...

Hoppas vi ses på någon av våra resor framöver.

Mvh, Dennis Ek, Resecoach, Svea Travel.

bottom of page