top of page
startknapp.png
flygknapp.png
hotellknapp.png
utflykterknapp.png
resefaktaknapp.png
bokningknapp.png

30/4, 2024.

Svajande palmer, god mat, trevligt resesällskap och en härlig gemenskap, det är "Seniorresan till Phuket". Svea Travel arrangerar sedan flera år denna resa som blivit mycket populär bland resenärena. Vi har ofta gäster som återkommer och det är den goda gemenskapen och en personliga känslan som ofta nämns.

Vi reser ner i en mindre grupp på högst 12 personer och detta är just för att vi skall kunna säkerställa en hög service och en mer personlig reseupplevelse. 2 veckor på Phuket när ön är som bäst. Vi genomför ett flertal aktiviteter och utflykter under vår vistelse på Phuket och med snart 40 resor till just Phuket i bagaget så kan vi lova platser och upplevelser dit de vanliga charterbussarna aldrig når. Även om vår resa är en "Seniorresa" så är alla "vuxna" människor mer än välkomna att medverka.
 Till den här resan har du även möjlighet att lägga till "3 dagar i Bangkok" på hemvägen. Det här blir en fantastisk avslutning på din Thailandsresa. Vi har tagit fram ett flertal guldkorn och det blir upplevelser att minnas...

Vi reser från Stockholm/Arlanda alt. Köpenhamn/Kastrup. Ombord så ingår all mat och dryck. Väl nere på Phuket så bor vi på 4 stjärnigt Resort vid Kata beach. För mer information om vår Seniorresa till Phuket så kan du klicka på länkarna nedan. Där finner du mer information om resan och där kan du även göra en intresseanmälan. Eftersom vi endast har högst 12 platser på våra resor så brukar dessa gå åt ganska snabbt så om du är intresserad av vår resa så bör du göra en bokningsförfrågan omgående.

Välkommen med på Seniorresan till Phuket, en reseupplevelse utöver det vanliga...

bottom of page