top of page
hotellbanner.png
startknapp.png
flygknapp.png
hotellknapp.png
utflykterknapp.png
resefaktaknapp.png
bokningknapp.png

Vid Svea Travels Seniorresa till Phuket så har vi sedan mycket länge valt att bo på Kata Palm Resort, Kata beach. Hotellet ligger i Kata med bara några minuter ner till stranden. På Kata Palm Resort råder lugnet och personalen gör alltid sitt bästa för att du skall trivas. Paullin är ansvarig för den dagliga servicen på hotellet och hon kommer garanterat att hjälpa er om ni skulle fundera över något. Paulinn har arbetat på Kata Palm Resort under många år och oavsett vad det kan gälla så brukar hon ordna det på bästa tänkbara sätt.


Varje morgon dukas frukostbuffén upp och där finns mycket gott av välja på. Du säger själv till kocken hur du vill ha din omelett. Det finns självklart även "thailändsk frukost" vilket kan vara både gott och spännande. På hotellet finns även ett litet café, en poolretsaurang som serverar goda luncher samt även en fin restaurang som serverar härlig mat i trivsam miljö. Naturligtvis så finns på Kata Palm Resort även poolbarer så du slipper gå ur poolen om du blir sugen på något svalkande att dricka.


Kata Palm Resort har tre poolområden där en av poolerna ligger på taket vilket innebär utsikt över Andamaniska havet där solnedgången enligt många är den vackraste i hela världen! Ta med en bok och njut av en dag vid poolen.


Du bor i fräscha rum med thailändsk dekoration. Balkongen är väl tilltagen och sängarna enorma. Ibland verkar det som att alla hotell i hela världen har samma inredningskonsult. Vart man än reser så är det vitt, rostfritt, ljust och "fräscht". Kata Palm Resort har under alla år hållit kvar vid den thailändska stilen och det är vi glada för. En stol på rummet hos Kata Palm bara SKA väga "ett ton". Vi är stolta och glada över att kunna erbjuda våra resevänner ett "thailändskt boende" när de ändå är i just Thailand! Rummet har naturligtvis AC, minibar, handdukar osv. När du bor på Kata Palm Resort så törs vi lova att du kommer att trivas. Hotellet har naturligtvis hissar.


Personalen på Kata Palm Resort är hjälpsamma och vill göra allt för att servicen skall upprätthållas. Eftersom vi alltid är återkommande till hotellet så har de bra koll på vad våra resevänner önskar. Det finns personal i lobbyn dygnet runt.


På Kata Palm Resort finns ett SPA i toppklass. En oljemassage nere "på stan" är verkligen att rekomendera men vill du lyxa till det lite så är en behandling på Kata Palm Resort något utöver det vanliga...


Varje morgon finns vi tillgängliga i hotellets lobby där vi kan hjälpa er med det mesta och svara på era frågor. Vi har även en pärm nere i lobbyn med massor av information. Det är även i den pärmen som utflyktsprogrammet finns. Det är ganska smart att titta förbi i lobbyn då vi är där. Ibland så behöver vi ändra något i utflyktsprogrammet eller liknande och då är det bra att ni har lite koll på det. Dessutom är det ju alltid trevligt att ses!

bottom of page